Word vriend

[vc_row bg_type=”” dima_canvas_style=”” translate_x=”0″ dima_z_index=”0″ delay=”” animate_item=”” delay_duration=”” delay_offset=”” id=”” class=”” css=”.vc_custom_1521030343936{padding-top: 0px !important;}” border_color=””][vc_column min_height=”” bg_type=”” dima_canvas_style=”” translate_x=”0″ dima_z_index=”0″ delay=”” animate_item=”” delay_duration=”” delay_offset=”” width=”7/12″][custom_heading level=”h2″ dima_heading_color=”#e6331b” delay=”” delay_duration=”” delay_offset=”” id=”” class=”” style=””]Word vriend[/custom_heading][text delay=”” delay_duration=”” delay_offset=”” id=”” class=””]Meld u aan als Vriend van hospice de liefde
Door de afbeelding van de kaart hiernaast aan te klikken, uit te printen, in te vullen en op te sturen meldt u zich aan als vriend van hospice de liefde. Daarmee ondersteunt u het werk dat wordt gedaan. Dat kan al met een bijdrage van minimaal één euro per maand.

Dankzij uw donaties zijn wij in staat om:

  • Gasten te ontvangen die geen eigen bijdrage kunnen betalen
  • Het hospice en haar tuin te onderhouden
  • Vrijwilligers te trainen
  • Professionals aan te nemen

Stichting hospice de liefde heeft een ANBI-status waardoor uw giften aftrekbaar zijn van de belasting.

U kunt ons steunen door een periodieke en jaarlijks aftrekbare gift.

De eenmalige gift is aftrekbaar boven een drempel van 1% van het verzamelinkomen, het maximale bedrag dat in aftrek kan worden gebracht bedraagt 10% van het verzamelinkomen.

De periodieke gift in de vorm van een toezegging voor een jaarlijkse gift over een periode van minimaal 5 jaar is jaarlijks voor het gehele bedrag aftrekbaar. Dit moet wel vooraf worden vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst tussen u en Stichting hospice de liefde. 

De desbetreffende overeenkomst kunt u hier vinden.

Zodra het formulier volledig door u is ingevuld kunt het per e-mail sturen aan info@hospicedeliefde.nl.  Wij zullen daarna het formulier verder invullen, ondertekenen en aan u retourneren op het e-mailadres waarvan wij het formulier hebben ontvangen.[/text][/vc_column][vc_column min_height=”” bg_type=”” dima_canvas_style=”” translate_x=”0″ dima_z_index=”0″ delay=”” animate_item=”” delay_duration=”” delay_offset=”” width=”5/12″][image dima_lazyimage=”false” img_size=”full” caption=”Vriendenkaart hospice de liefde” lightbox=”” target=”blank” width=”” delay=”” delay_duration=”” delay_offset=”” is_gallert_item=”” src=”6935″ alt=”” href=”/wp-content/uploads/2020/02/Vriendenkaart-hospice-de-liefde.pdf” title=”” popup_content=”” id=”” class=”” style=””][/vc_column][/vc_row]