Kijken naar wat belangrijk voor u is

Je zult maar te horen krijgen dat je ongeneeslijk ziek bent en het leven ten einde loopt. Die boodschap zet uw hele leven en dat van uw dierbaren op zijn kop. Het slechte nieuws dat u niet meer geneest, brengt veel heftige gevoelens met zich mee. Die kan niemand wegnemen. Ook komt u voor lastige vragen en moeilijke keuzes te staan. Wat is nu nog belangrijk? Wat is nog mogelijk? Hoe wil ik deze laatste dagen, weken of maanden doorbrengen? Wat heb ik nodig om me zo goed mogelijk te voelen? Door wie wil ik in mijn laatste levensfase omringd worden?

In Hospice de Liefde kijken wij samen met u, in alle rust, naar wat in deze fase belangrijk voor u is. Hierdoor vallen een hoop zorgen voor u weg en worden uw naasten ontlast. Dat geeft ruimte om weer te doen wat nog wel kan; genieten van plezierige momenten of fijne gesprekken voeren.

Voor wie is ons hospice bedoeld?

Is thuis sterven onmogelijk en wilt u toch graag sterven in een zo huiselijk mogelijke omgeving? Iedereen die ongeneeslijk ziek is en naar verwachting niet langer dan 3 maanden te leven heeft, is welkom bij Hospice de Liefde. Ons hospice is een bijna-thuis-huis met 6 gastenkamers. Uw naasten zijn dag en nacht welkom en kunnen, als u dat wilt, blijven slapen.