Vacatures vrijwilligers

[vc_row bg_type=”” dima_canvas_style=”” translate_x=”0″ dima_z_index=”0″ delay=”” animate_item=”” delay_duration=”” delay_offset=”” top_and_bottom_padding=”” left_and_right_padding=”” id=”” class=”” border_color=”” css=”.vc_custom_1521030426816{padding-top: 0px !important;}”][vc_column bg_type=”” dima_canvas_style=”” min_height=”” translate_x=”0″ dima_z_index=”0″ delay=”” delay_duration=”” delay_offset=”” top_and_bottom_padding=”” left_and_right_padding=”” width=”7/12″][custom_heading level=”h2″ delay=”” delay_duration=”” delay_offset=”” id=”” class=”” style=””]Vacatures vrijwilligers[/custom_heading][text delay=”” delay_duration=”” delay_offset=”” id=”” class=””]

Vrijwilligers voor de ondersteuning van onze de gasten

Natuurlijk zijn er vooral veel vrijwilligers nodig die de directe ondersteuning willen geven aan onze gasten. 

Administratieve ondersteuning

Houd jij van het op orde houden van de administratie?  Wij zoeken mensen die ons willen helpen bij fondsenwerving, de vrijwilligersadministratie en het beheer van mailinglijsten. 

Schoonmaken

Onze vrijwilligers die zorgen dat onze gasten in een schone & frisse kamer kunnen wonen zijn ook op zoek naar collega’s met opgestroopte mouwen. 

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende uitdagingen. Hieronder vind je verschillende vormen van vrijwilligerswerk waarbij je samen met anderen een zinvol en waardevolle bijdraagt aan het doel van hospice de liefde. Zijn wij iets vergeten wat jij voor ons zou willen doen? Laat het ons weten!

Wil je jouw talent en tijd op een andere manier inzetten? Kies welke werkgroep bij je past.

Werkgroep Buurt

De leden van deze werkgroep betrekken omwonenden, organisaties, bedrijven en winkeliers uit de directe omgeving zoveel mogelijk bij ons hospice. Zorgen voor bekendheid in de wijk en het werven van vrijwilligers, sponsors en donateurs.

Werkgroep Evenementen

Deze vrijwilligers helpen bij het organiseren van openhuis-dagen, informatieavonden, deskundigheidsbijeenkomsten en themabijeenkomsten. Veelal in samenwerking met de Werkgroep Koken.

Werkgroep Koken

Met liefde een gezonde en lekkere maaltijd verzorgen voor onze gasten is het doel van de leden van deze werkgroep. Bij bijeenkomsten voor vrijwilligers en evenementen verzorgen zij de catering.

Werkgroep Communicatie

De leden van deze werkgroep ondersteunen het bestuur, de coördinatoren en de werkgroepen bij hun activiteiten door hen te adviseren over in te zetten communicatiemiddelen, het schrijven van persberichten en het (laten) ontwikkelen van middelen zoals folders, flyers en social media.

Werkgroep Tuin

Om het hospice ligt een prachtige tuin en een boomgaard die we zelf in onderhoud hebben. Een enthousiaste club mensen werkt elke woensdagmiddag in de tuin. Samen maken ze plannen om de tuin nog mooier te maken.

Werkgroep facilitair

De leden van deze werkgroep zijn handig, houden van klussen en denken graag mee over technische zaken. Er staan nog genoeg klussen op de lijst.  Samen met de coördinatoren werken ze gestaag door.

 [/text][/vc_column][vc_column bg_type=”” dima_canvas_style=”” min_height=”” translate_x=”0″ dima_z_index=”0″ delay=”” delay_duration=”” delay_offset=”” width=”5/12″][dima_spacer screen_all_spacer_size=”100″ screen_xld_resolution=”1600″ screen_xld_spacer_size=”100″ screen_ld_resolution=”1400″ screen_ld_spacer_size=”100″ screen_md_resolution=”1170″ screen_md_spacer_size=”100″ screen_sd_resolution=”969″ screen_sd_spacer_size=”100″ screen_xsd_resolution=”480″ screen_xsd_spacer_size=”0″ id=”” class=””][image dima_lazyimage=”” img_size=”full” caption=”” lightbox=”” width=”” delay=”” delay_duration=”” delay_offset=”” is_gallert_item=”” src=”6021″ alt=”” href=”” title=”” popup_content=”” id=”” class=”” style=””][dima_spacer screen_all_spacer_size=”150″ screen_xld_resolution=”1600″ screen_xld_spacer_size=”150″ screen_ld_resolution=”1400″ screen_ld_spacer_size=”150″ screen_md_resolution=”1170″ screen_md_spacer_size=”120″ screen_sd_resolution=”969″ screen_sd_spacer_size=”100″ screen_xsd_resolution=”480″ screen_xsd_spacer_size=”100″ id=”” class=””][custom_heading level=”h4″ delay=”” delay_duration=”” delay_offset=”” id=”” class=”” style=””]Aanmelden als vrijwilliger[/custom_heading]

[/vc_column][/vc_row]