Obligaties

De eenvoudigste manier om Hospice de Liefde te steunen is de innovatieve en fiscaal voordelige ‘Hospice de Liefde Obligatie’. Met één obligatie van €1.000,- bent u gedurende vijf jaar slechts tussen € 96,- en €127,- per jaar kwijt (afhankelijk van uw belastingschijf), en voor ons maakt dit hét grote verschil. U kunt vanzelfsprekend meerdere obligaties nemen.

Het bedrag van de obligatie van € 1.000,00 , (te storten op de uitgifte datum van de obligaties) heeft een looptijd van 5 jaar. De aflossing is € 200 per jaar Dit bedrag wordt jaarlijks geschonken aan de Stichting Hospice de Liefde als een periodieke gift. De € 200 is hierdoor jaarlijks aftrekbaar en de belastingbesparing hierover is afhankelijk is van de hoogte van het inkomen maximaal 52% en minimaal 36,55 %.

Onze penningmeester Jos van Huut geeft u desgewenst graag meer informatie. Stuur hem een e-mail (info@hospicedeliefde.nl) o.v.v. vragen obligatielening.

Hoe neemt u een obligatie?

Mocht u een één of meerder obligaties willen vul dan hieronder alle voor de obligatielening relevante gegevens in. Zodra wij deze ontvangen hebben zullen wij u zo spoedig mogelijk over de verdere gang van zaken informeren.

Volledigheidshalve noemen wij hier ook de mogelijkheid van een éénmalige dan wel een periodieke gift.

[contact-form-7 id="6143" html_id="" html_class="dima_contact_form_7 "]