In de laatste fase wordt goed voor u gezorgd

Onze zorgvrijwilligers zijn opgeleid om u te helpen bij de dagelijkse verzorging. Wanneer u dat wilt, brengen ze u iets te drinken, een ijsje of het eten. Ook ontvangen zij uw bezoekers. Ze staan klaar voor een praatje of een diepgaand gesprek. Wilt u wat meer op uzelf zijn? Dan zijn ze op de achtergrond rustig aanwezig. De zorgvrijwilligers doen dit niet alleen. Zij werken samen met een vast team medewerkers van Laurens Thuiszorg, dat verantwoordelijk is voor de verpleegkundige zorg.

Uiteraard kunt u de dingen die u graag zelf wilt doen, blijven doen. Ook uw naasten kunnen een rol in de zorg en ondersteuning aan u blijven vervullen.


Huisartsenzorg

U houdt in Hospice de Liefde uw eigen huisarts. Lukt dit niet, bijvoorbeeld omdat de huisarts te ver weg praktijk houdt, dan krijgt u medische zorg van de arts van de huisartsenpraktijk waar Hospice de Liefde mee samenwerkt.

Kleine dingen maken het verschil

Lekker eten, genieten van de tuin, een handmassage of mediteren. Het zijn van die kleine dingen waardoor u zich wat prettiger kunt voelen. Onze kook- en tuinvrijwilligers doen graag hun best voor u. Net zoals de vrijwilligers die, op uw verzoek, een handmassage geven of u begeleiden bij een ontspanningsoefening.