Bestuur en Organisatie

In Hospice de Liefde staat de gast centraal. De gast wordt ondersteund door een organisatie van vrijwilligers en professionals. Functioneel bezien exploiteert Stichting Hospice de Liefde de boerderij aan de Kapelburg 298 in Rotterdam Zuidwijk.  De verzorging van haar gasten wordt ondersteund door onbetaalde vrijwilligers en betaalde coördinatoren. Stichting Hospice de Liefde wordt financieel ondersteund door Stichting Vrienden van Hospice de Liefde die donateurs werft.

Het bestuur

Hans Gijsen, voorzitter.

Achtergrond: psycholoog, zangleraar (klassiek) en ervaren bestuurder van non-profit organisaties. Van jongs af aan ben ik nieuwsgierig en op zoek naar de betekenis van het leven en de onvermijdelijkheid van de dood. Naast Psychologie, filosofie, yoga en meditatie haal ik de meeste inspiratie uit het contact met anderen.

Anke Vink, secretaris.

Achtergrond: Oncologieverpleegkundige, manager en adviseur kwaliteitssystemen Erasmus MC. Wat beweegt mij? Een bijdrage leveren aan het sterven zoals die ander dat wil.

Eric Bezemer, penningmeester.

Achtergrond: sociaal psycholoog, directeur van een gezondheidscentrum, een brede welzijnsorganisatie en het Instituut Sociale Opleidingen Hogeschool Rotterdam. Mijn motivatie? Omkijken naar de mensen om je heen maakt de wereld een stukje mooier.

Paula Schenk, lid.

Achtergrond: Onderwijs, Communicatie en Media.
De rode draad? Verhalen vertellen die ertoe doen. Zoals nu samen met andere vrijwilligers het verhaal van Hospice de Liefde.

 

Jaarverslagen Stichting Hospice de Liefde

Hieronder vind u de  jaarverslagen en jaarrekeningen  van Stichting Hospice de Liefde.