Organisatie

In Hospice de Liefde staat de gast centraal. De gast wordt ondersteund door een organisatie van vrijwilligers en professionals. Functioneel bezien exploiteert Stichting Hospice de Liefde de boerderij aan de Kapelburg 298 in Rotterdam Zuidwijk.  De verzorging van haar gasten wordt ondersteund door onbetaalde vrijwilligers en betaalde coördinatoren. Stichting Hospice de Liefde wordt financieel ondersteund door Stichting Vrienden van Hospice de Liefde die donateurs werft.

Het bestuur

Hans Gijsen, voorzitter.

Achtergrond: psycholoog, zangleraar (klassiek) en ervaren bestuurder van non-profit organisaties.

Anke Vink, secretaris.

Achtergrond: coördinator en adviseur kwaliteitssystemen Erasmus MC. Verpleegkundige, gespecialiseerd in oncologische- en palliatieve zorg. Als manager betrokken geweest bij het opzetten van een mobiel palliatief team en het patiënten informatiecentrum voor oncologische patiënten.

Eric Bezemer, penningmeester.

Achtergrond: sociaal psycholoog. In zijn werkzaam leven o.a. directeur van een gezondheidscentrum, een brede welzijnsorganisatie en het Instituut Sociale Opleidingen Hogeschool Rotterdam.

Paula Schenk, lid.

Achtergrond: onderwijskundige/ programmamaker/ /communicatieadviseur.
Tot voor kort vanuit eigen bureau voor audiovisuele producties en communicatieadvies. De rode draad? Verhalen vertellen die ertoe doen. Zoals nu samen met andere vrijwilligers het verhaal van Hospice de Liefde.