infoavond vrijwilligerswerk elke eerste dinsdag van de maand

infoavond vrijwilligerswerk elke eerste dinsdag van de maand


Elke eerste dinsdagavond van de maand organiseert, bijna-thuis-huis, hospice de liefde, op de zolder van de boerderij aan de Kapelburg 298 een informatieavond over de verschillende vormen van vrijwilligerswerk die in het hospice te doen zijn. De zolder is via een aparte entree bereikbaar en natuurlijk nemen we alle door het RIVM voorgeschreven coronamaatregelen in acht.  Belangstellenden zijn vanaf 19.00 uur welkom. Het programma begint om 19.30 uur. Graag aanmelden via info@hospicedeliefde.nl

Hospice de liefde heeft altijd vrijwilligers nodig.

Sinds de opening eind februari ontvangen we in hospice de liefde mensen die bij ons de laatste fase van hun leven doorbrengen. Speciaal opgeleide vrijwilligers bieden samen met de zorgprofessionals, stervensbegeleiding en persoonlijke ondersteuning. Zij en de vrijwilligers die koken, tuinieren en schoonmaken zijn onmisbaar voor het welzijn van de gasten. Vrijwilligers die bij ons aan de slag gaan, mogen rekenen op waardering, een werkplek op een prachtige locatie in Rotterdam Zuidwijk en een eigen plek binnen een grote groep betrokken vrijwilligers.

Bereikbaarheid

Het blijkt dat het gebouw aan de Kapelburg soms moeilijk te vinden is met sommige navigatiesystemen als die niet zijn ingesteld op het feit dat je het eerste stukje van de Kapelburg naar de boerderij wel in tegengestelde richting vanaf de Langenhorst in mag rijden. Je kruist dan de trambaan.

Het beste kun je intikken: kruising Langenhorst – Charloisse Lagedijk.