infoavond vrijwilligerswerk dinsdag 23 juni en 7 juli

Dinsdagavond 23 juni en 7 juli  organiseert, bijna-thuis-huis, hospice de liefde, op de zolder van de boerderij aan de Kapelburg 298 een informatieavond over de verschillende vormen van vrijwilligerswerk die in het hospice te doen zijn. De zolder is via een aparte entree bereikbaar en natuurlijk nemen we alle door het RIVM voorgeschreven coronamaatregelen in acht.  Belangstellenden zijn vanaf 19.00 uur welkom. Het programma begint om 19.30 uur. Graag aanmelden via info@hospicedeliefde.nl

Hospice de liefde heeft altijd vrijwilligers nodig.

Sinds de opening eind februari ontvangen we in hospice de liefde mensen die bij ons de laatste fase van hun leven doorbrengen. Speciaal opgeleide vrijwilligers bieden samen met de zorgprofessionals, stervensbegeleiding en persoonlijke ondersteuning. Zij en de vrijwilligers die koken, tuinieren en schoonmaken zijn onmisbaar voor het welzijn van de gasten. Vrijwilligers die bij ons aan de slag gaan, mogen rekenen op waardering, een werkplek op een prachtige locatie in Rotterdam Zuidwijk en een eigen plek binnen een grote groep betrokken vrijwilligers.